: : Balıkesir ve İlçelerinin Resimleri,Gönen,Bandırma,Erdek,Manyas,Edincik,Altınoluk,: Ağustos 2008

30 Ağustos 2008 Cumartesi

SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU.



SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU.
Gönen Belediyesi 5. Ulusal oya ve Çeyiz Fuarı etkinlikleri içinde yer alan satranç turnuvasında dallarında dereceye girenler belli oldu.
Gönen Öğretmenevi’nde düzenlenen ve oldukça çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuva sonunda dallarında dereceye girenler belli oldu. 102 yarışmacının mücadelesine sahne olan turnuva sonunda Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar dereceye girenleri kutladı. Yakar “bu tip organizasyonlar ile fuarımızı çok daha geniş yelpazede kutlayıp yine çok geniş kitlelere yayıyoruz. Amacımız modern bir kent olmanın yanında eğitimi kültürü ve sosyal yaşamı ile önde gelen yerleşim yerlerinin başında yer almaktır” dedi. 4 dalda gerçekleşen yarışmanın sonunda dereye giren isimler şöyle. Büyükler, birinci Burhan Taşdemir, ikinici Metin Kabaklar, üçüncü Sezgin Aytın. Gençler, Birinci Ahmet Aksal, ikinci Barış Taşdemir üçüncü Adem Kalfalı. Minikler, birinci Furkan Çıgır, ikinci Cemmert Borucu, üçüncü Görkem Dönmez. Yıldızlar, birinci Giray Işık, ikinci Enes Fırat, üçüncü Hasan Fatih Han. Dereceye girenlere ödülleri 28 ağustos günü yapılacak atletizm yarışmaları sonunda verilecek


not:alıntıdır...


yazar:h4ck4n

5. Ulusal Oya ve Çeyiz Fuarı Sonuçları Açıklandı...

Bu yıl 5. düzenlenen Ulusal Oya ve Çeyiz Fuarı erkinlikleri içinde yer alan ve 3 dalda yapılan iğne oyası yarışmalarında dereceye girecek eserler jüriyi bir hayli zorladı. Başörtüsü dalında şartnamede yer almamasına rağmen bir de mansiyon ödülü çıktı. Oda takımı dalında yarışan eserler içinde mansiyona değer bir eser bulunamadı. Özgün tasarım dalında ise jüri birinciliğe layık eser bulamasa da bu dalda özendirmeye yönelik olarak bir eseri jüri özel ödülü olarak değerlendirdi ve ödül verdi. 9 jüri üyesi tarafından 2 saat süren değerlendirmenin ardından Başörtüsü dalında Şükran Bayraktar birinci, Ayşe Erdil ikinci ve Hanife Aşar üçüncü olurken, oda takımı dalında birinci Müyesser Baykal, ikinci Aysel Can ve üçüncü Canan Çeliker oldular. Özgün tasarım dalında Safiye Akgün’ün eseri özendirmeye layık görülerek jüri özel ödülü ile ödüllendirildi. Bun yıl jüride akademik açıdan değerlendirme yapmak için profesörlerde yer aldılar. Prof. Dr. Fatma Özcan, Doç. Dr. Aysen Soysaldı ve Yrd. Doç. Dr. Nursel Baybasoğlu’un bulunduğu jüriye Gönen Halk Eğitim Merkezi müdürü Erol Dağ başkanlık yaptı. Jürinin diğer üyeliklerinde ise İzzet Fuat Onar, Ayla Yarenvanlı, Erdinç Odabaşı, Hatice Top, Sibel Eren ve Yasemin Akkoyunlu bulundular.

Gönen Belediyesi Sitesinden Alıntıdır...

yazar:h4ck4n

29 Ağustos 2008 Cuma

29.08 2008Sevgili Blog

sevgili blogum
ve siz blog okuyucuları..
dun bugun ve yarın Gönende konserler var..
Çok kalabalık olur diye dun akşam gitmedim..
Bakalım bu Akşam...


yazar:h4ck4n

28 Ağustos 2008 Perşembe

Gönen - Atletizm Yarışması

mrhb
arkadaşlar
bugün atletizm yarışmaları vardı
adı öyle sadece
atletizm sadece bir daldan olmamalı
bura atletizm denilen koşu yarışı oldu
başka tür atletizm yarışmalarını düzenlemelerini ben istiyorum ama ....
tabi 1. 2. 3. lere hediyeler verildi

içim gitti keşke bende hediye alabilseydim...
ama katılma cesaretine girmedim...
seneye artık :)

yazar:h4ck4n

BALIKESİR RESİMLERİ

BALIKESİR RESİMLERİ

























yazar:h4ck4n

Balıkesir/Susurluk Resimleri

Balıkesir/Susurluk Resimleri

















yazar:h4ck4n

Balıkesir/Sındırgı Resimleri

Balıkesir/Sındırgı Resimleri














yazar:h4ck4n

Balıkesir/Savaştepe Resimleri

Balıkesir/Savaştepe Resimleri














yazar:h4ck4n

Balıkesir/Manyas Resimleri

Balıkesir/Manyas Resimleri




















yazar:h4ck4n