: : Balıkesir ve İlçelerinin Resimleri,Gönen,Bandırma,Erdek,Manyas,Edincik,Altınoluk,: SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU.

30 Ağustos 2008 Cumartesi

SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU.



SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU.
Gönen Belediyesi 5. Ulusal oya ve Çeyiz Fuarı etkinlikleri içinde yer alan satranç turnuvasında dallarında dereceye girenler belli oldu.
Gönen Öğretmenevi’nde düzenlenen ve oldukça çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuva sonunda dallarında dereceye girenler belli oldu. 102 yarışmacının mücadelesine sahne olan turnuva sonunda Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar dereceye girenleri kutladı. Yakar “bu tip organizasyonlar ile fuarımızı çok daha geniş yelpazede kutlayıp yine çok geniş kitlelere yayıyoruz. Amacımız modern bir kent olmanın yanında eğitimi kültürü ve sosyal yaşamı ile önde gelen yerleşim yerlerinin başında yer almaktır” dedi. 4 dalda gerçekleşen yarışmanın sonunda dereye giren isimler şöyle. Büyükler, birinci Burhan Taşdemir, ikinici Metin Kabaklar, üçüncü Sezgin Aytın. Gençler, Birinci Ahmet Aksal, ikinci Barış Taşdemir üçüncü Adem Kalfalı. Minikler, birinci Furkan Çıgır, ikinci Cemmert Borucu, üçüncü Görkem Dönmez. Yıldızlar, birinci Giray Işık, ikinci Enes Fırat, üçüncü Hasan Fatih Han. Dereceye girenlere ödülleri 28 ağustos günü yapılacak atletizm yarışmaları sonunda verilecek


not:alıntıdır...


yazar:h4ck4n

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli blog yöneticisi sitenizden çok memnun kaldık. Dell notebook tamiri olarak başarılarınızın devamını dileriz.